Een nieuwe website voor Kargo!

Kargo! wil graag een nieuwe website, want de huidige website bestaat uit slechts 1 pagina en is bovendien sterk verouderd. De website is niet aantrekkelijk en doet niet wat het zou moeten doen, namelijk jongeren aantrekken die voor een keuze voor een school of studierichting staan. Er is onderzoek gedaan naar wat er nodig is om te komen tot een vernieuwde website.

Wat echter nog moet gebeuren is het concreet maken en er een communicatieaanpak aan verbinden. Daarvoor is het nodig om het verhaal van Kargo uit te diepen om daarna de creatieve vertaalslag in ontwerp, tekst en (bewegend) beeld te maken. Wij richten ons op het verhaal, dus tekst, beelden en video en/of animatie.

Video afspelen

Ben je klaar om je toekomst te ontdekken? Bij KARgo! kun je kiezen uit Motorvoertuigentechniek of Transport & Logistiek als mbo-opleiding. Leer een vak in levensechte praktijkruimtes van docenten met jarenlange ervaring in de praktijk, zoals monteurs en chauffeurs. KARgo! is een samenwerking tussen Kreeft Rijopleidingen, Alfa-college en Roelof van Echten College, waardoor we de beste opleidingen bieden voor zowel mbo- als vmbo-studenten. KARgo! is perfect bereikbaar, zelfs als je buiten Hoogeveen woont. Vanaf het treinstation van Hoogeveen loop je in slechts 5 minuten naar onze school. Ontdek jouw mogelijkheden en bouw aan je toekomst bij KARgo!

Wat wil je worden? Wat vind je tof om te doen? Dat zijn de belangrijkste vragen als je een beroepsrichting- of opleiding gaat kiezen. Misschien weet je het al. Of misschien wil je eerst kijken wat er allemaal is, voordat je een keuze maakt. We laten je graag zien wat we voor jou in huis hebben, zodat jij kan kiezen voor een vakopleiding met toekomst. Ontdek het bij KARgo! Je kunt bij Kargo! kiezen voor: mbo Motorvoertuigen­techniek of mbo Transport & Logistiek. Vmbo-leerlingen die gekozen hebben voor het profiel Mobiliteit en Transport krijgen in Kargo! les in hun beroepsgerichte vakken.

Video afspelen
Kantoor adres

FP Creation
Bentickslaan 54a
7902 GG, Hoogeveen
+ 31 6 – 415 500 88
www.fpcreation.nl
info@fpcreation.nl