Fotografie

Laat het hele plaatje zien

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dit Chinese gezegde slaat de spijker op z’n kop. Doordacht en vakkundig maken en toepassen van foto’s laat het complete plaatje in één keer zien en heeft grote invloed op de beeldvorming bij de doelgroep. Vakkundig geschoten beelden versterken daardoor de communicatie van een organisatie.

Maak indruk met professionele beelden
Zakelijk gezien zijn er veel momenten die goede foto’s verdienen. Denk alleen al aan de mogelijkheden om berichten over een evenement, congres of prijsuitreiking beter uit te kunnen lichten in de pers, website of via social media. Ook op gedenkwaardige momenten kan het maken van een groepsfoto van deelnemers aan een vergadering of evenement worden ingezet. Professionele foto’s van bouwwerken en interieurfotografie zijn voor architecten en makelaars onmisbaar.

Zakelijke portretfotografie, want een eerste indruk kun je niet overdoen
In de zakelijke markt is een goede portretfoto belangrijk om een goede eerste indruk achter te laten. Een mooie portretfoto wekt vertrouwen, daarom gaan we voor authentieke en onderscheidende portretfoto’s.

HDR Fotografie voor een surrealistisch effect
Een HDR (high dynamic range) foto is een dynamische foto. Door details, accenten en texturen toe te voegen krijgt de foto een apart en surrealistisch effect. Deze unieke beelden zijn uitermate geschikt om websites of social media opvallend en onderscheidend te maken.

Laat je verrassen
Wil je jouw doelgroep bereiken met effectieve videocontent? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk hier ons werk