Video Vlogs

Een manier om jouw doelgroep jou te leren kennen

Het gebruik van beeldmateriaal op websites is de laatste jaren enorm gestegen. Afbeeldingen en infographics geven een fijne afwisseling aan de teksten op je website. Maar om de aandacht van de bezoekers op je website echt vast te houden moet je vernieuwen en daarbij zijn video vlogs the way to go!

Een vlog als promotiemiddel
Een goed onderwerp zorgt ervoor dat de kijker blijft hangen op je website, maar het zorgt ook voor meer naamsbekendheid. Een zakelijke vlog heeft een ander karakter dan de blogs die vele jonge YouTubers maken. Met een zakelijke vlog vertel je een boodschap die interessant is voor jouw doelgroep. Dus het informeren van de kijker over jouw product of dienst.

Doel van een zakelijke vlog
Een zakelijke vlog heeft altijd als doel om te informeren of te adviseren. Je kan tips geven of aanzetten tot een actie. Bijvoorbeeld voor het inschrijven van een nieuwsbrief of een like geven. Zakelijke blogs zijn redelijk kort, je komt direct tot de kern. Dus start vandaag nog met het schrijven van een concept. We helpen je graag daarmee.

Laat je verrassen
Wil je jouw doelgroep bereiken met effectieve videocontent? Neem dan contact met ons op en laat je verrassen door wat er allemaal mogelijk is.

Bekijk hier ons werk

Bekijk ook ons YouTube kanaal voor meer werk
Groepsfoto
Video afspelen

Lions hulpgoederen naar polen

Oerlekker-VLOG
Video afspelen

Oer Lekker

Schermafbeelding-2020-05-14-om-16.07.42
Video afspelen

Vlog Jong Hoogeveen

Video afspelen

ZekerZit

Tumb_Theo_Van_Aken
Video afspelen

Theo van Aken