360 graden video

Kijk eens rond en zie meer

Met 360 graden video bied je de doelgroep een belevenis op afstand aan. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door je bedrijf of het van alle kanten laten bekijken van een product. Heb je een webwinkel? Dan betekent het digitaal rondom kunnen bekijken van een product een voorsprong op de concurrentie. Je kunt 360 graden video’s op je website zetten. Op social media heb je echter een nog groter bereik, waarmee het een magneet wordt voor bezoekers op je website of in je webwinkel.

De kijker in het middelpunt
Door een 360 graden film vanuit een vast punt te maken kan de kijker bepalen wat hij wil zien. Hij kan vanuit het midden rondom kijken. Door bijvoorbeeld teksten of een voice-over toe te voegen kun je de boodschap versterken. Doordat je de film kunt delen via Facebook en YouTube is het relatief eenvoudig om je boodschap te verspreiden.

Kijk door de ogen van een ander
Door een 360 graden film te maken vanuit een bewegende object(bijvoorbeeld een helm), kijkt de bezoeker door de ogen van een ander en wordt hij meegenomen in de belevenis. Een mooie techniek om verrassend uit de hoek te komen en de doelgroep te betrekken bij jouw organisatie of idee.

Het product in het middelpunt
Het is ook mogelijk een product in speciale studio te laten filmen, waarin het product draait en vanuit een vaste positie wordt gefilmd. Aangevuld met tekst, animaties of effecten (inzoomen, uitlichten etc.) is het een prachtige, moderne manier om een product te presenteren. De studio is groot genoeg om zelfs een auto of ander grote objecten te filmen.

Bekijk hier ons werk

Bekijk ook ons YouTube kanaal voor meer werk
JuDa-Fashion-360
Video afspelen

JuDa Fashion

De-Laat-360
Video afspelen

De Laat teammanagement

Klein-Over-360png
Video afspelen

Ponypark Klein Oever

Hoza-360
Video afspelen

Hoza Showcase

E-Move
Video afspelen

Vigorous
E-Move