Aftermovie laten maken?

Geniet steeds meer van de indruk die je maakt

Eerlijk zijn: hoe vaak heb jij na een leuk evenement gedacht "Konden we de tijd maar terugdraaien!" Nog even nagenieten van die opening, webinar, open dag of ander event. Het kan! Door ons een aftermovie te laten maken waarin sfeer en beleving voorop staan, beleef je alle hoogtepunten steeds opnieuw en deel je ze met de rest van de wereld.

Aftermovie als promotiemiddel
Met een sfeervolle terugblik kun je zó veel meer dan alleen nagenieten. Een aftermovie biedt volop mogelijkheden voor de promotie van jouw bedrijf. Verkoop meer producten en diensten en zie je sales omhoog schieten of werk aan je naamsbekendheid met een promotiefilm.

Voor social media
Een aftermovie laten maken heeft ook een positieve invloed op je social media- kanalen. Een aftermovie direct na een event heeft grootse impact. Je trekt er veel views mee op YouTube en op kanalen als Facebook en Instagram worden ze veelvuldig gedeeld, waardoor je bereik enorm groeit.

Aftermovie laten maken
Aftermovie laten maken voor je bedrijf, evenement of voor andere doeleinden? Een unieke terugblik voor jouw doelgroep of om potentiële klanten te bereiken. En het jaar erop te gebruiken als promotiefilm voor de volgende editie van jouw event. Neem contact met ons op en laat je verrassen door de mogelijkheden. Liever in een andere vorm? Bekijk onze overige diensten.

Bekijk hier ons werk

Bekijk ook ons YouTube kanaal voor meer werk
Video afspelen

BNG Cultuurprijs

Video afspelen

VIP Bus
Blik naar de toekomst

Video afspelen

IVN Tiny Forest

Video afspelen

Alfa-college

Video afspelen

Aa en Hunze
Lintjes regen

Video afspelen

ICRE