BIMair Assen

BIMair is vooruitstrevend op het gebied van klimaattechniek. Wij leveren ronde- en rechthoekige luchtkanalen en specials aan diverse branches, vanuit onze geautomatiseerde fabriek in Assen.

BIMair is in 2018 ontstaan als antwoord op Janssen Klimaattechniek. Naast de installatie werd ook de vraag naar productie van kanaalwerk steeds groter, waardoor eigenaren Jorrin Janssen en Armanda Smit samen het productiebedrijf BIMair oprichtten. Met hun ervaring in ondernemen en de technische branche voelen Jorrin en Armanda zich helemaal thuis in deze branche.

AUTOMATION & INNOVATION

BIMair is innovatief op het gebied van klimaattechniek. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige luchtkanalen en specials met transparantie in het bestelproces staat dan ook centraal. Ook leverbetrouwbaarheid staat hier hoog in het vaandel. Vanuit de geautomatiseerde fabriek in Assen worden ronde en rechthoekige luchtkanalen en specials voor diverse branches geproduceerd, zoals de bouw, gezondheidszorg, voedselsector of montage- en installatiebedrijven.

Maar BIMair is meer dan alleen producent van kanaalwerk en specials. Er wordt gewerkt volgens Building Information Modeling; een hulpmiddel om virtueel te bouwen aan de hand van 3D-bouwmodellen. In dit digitale systeem wordt alle relevante informatie – van ontwerp tot de productie – opgeslagen, gebruikt en beheerd. Hiermee creëren we snel en compleet inzicht voor u als klant. Daarnaast verlopen processen hiermee soepeler dan voorheen.

WAAR STAAT BIMAIR VOOR?

  • Betrouwbaarheid
  • Innovativiteit
  • Kwaliteit
  • Reinheid
  • Sociale houding