Boom Voortgezet Onderwijs

Boom voortgezet onderwijs ontwikkelt hoogwaardige lesmethoden en lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs, waarbij de inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op de specifieke onderwijsniveaus. De methoden bieden, mede dankzij de RTTI-certificering, veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat. De focus op de kern van het vak, waarbij de leerdoelen expliciet zijn weergegeven, de theorie kernachtig is geformuleerd en alle vragen en opdrachten gericht zijn op het leerdoel, motiveert uw leerlingen en daagt ze uit met relevante en interessante leerstof. En doordat de methode zich beperkt tot de kern van het vak, houdt u de regie en de mogelijkheid voor uw eigen inbreng en accenten.

Video afspelen
Video afspelen

KERN Nederlands is de nieuwe methode Nederlands voor de onder- en bovenbouw van het voortgezet onderwijs. KERN Nederlands biedt mede dankzij de RTTI-certificering, veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat en neemt leerlingen serieus. De inhoud, organisatie en didactiek van het vak Nederlands zijn afgestemd op het onderwijsniveau. Ook in de vormgeving is dit terug te zien. KERN Nederlands motiveert leerlingen op alle niveaus en daagt ze uit met relevante en interessante leerstof.

KERN Wiskunde is de nieuwe leerdoelgestuurde lesmethode wiskunde voor vmbo, havo, vwo, gymnasium en tto, waarbij de inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving zijn afgestemd op elk niveau. De methode is volledig RTTI-gecertificeerd, waarbij de leerdoelen expliciet zijn weergegeven en alle opdrachten gericht zijn op het betreffende leerdoel en voorzien zijn van een RTTI-codering. KERN Wiskunde daagt alle leerlingen uit op hun eigen niveau! Daarbij is er volop aandacht voor de schoonheid van het vak. KERN Wiskunde maakt voor de digitale component gebruik van AlgebraKiT.

 
 
Video afspelen
Video afspelen

Door het gebruik van RTTI in alle lessen en toetsen, is er veel ruimte voor differentiatie en onderwijs op maat. KERN Engels motiveert leerlingen met levensechte taalgebruikssituaties: écht Engels in échte situaties. De leerling kan direct aan de slag met de Engelse taal door het oefenen met de geïntegreerde vaardigheden. Zo leren leerlingen snel Engels. KERN Engels biedt de havo/vwo-leerling daarnaast ook gedegen kennis van grammatica en taalverschijnselen.

 
 
Video afspelen
Video afspelen

Bekijk ook onze andere opdrachten

Geïnteresseerd in ons werk?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen