Tuinplus

Zaait perspectief

Tuinplus is een groothandel in tuinzaden en aanverwante artikelen. Ze leveren aan retailers, zoals tuincentra, bouwmarkten en speciaalzaken.

De markt voor zaden en tuinartikelen verandert. Er is een nieuwe generatie consumenten die minder kennis heeft van tuinieren dan de generatie daarvoor. Daarom maken ze het zelf verbouwen van gewassen ook aantrekkelijk voor deze nieuwe groep consumenten.

Ze zijn bewust bezig met een eerlijk, duurzaam verhaal en daarmee ook met producten waarbij retailers op hun beurt weer een goed verhaal hebben voor hun klanten. Het gaat daarbij om het evenwicht tussen duurzaamheid, kwaliteit en prijs. TuinPlus beweegt mee met de ontwikkelingen, zoals het gebruik van nieuwe materialen, andere manieren van verpakken en nieuwe producten die passen bij de laatste trends qua uitstraling, vormen en kleuren. 

Video afspelen
Video afspelen

Samen met Anja van Dalen hebben we het strategisch plan gemaakt (DNA) om de nieuwe generatie consument meer in de beleving te laten zitten. De slogan “TuinPlus Zaait…is dan ook een uitstekende manier om met een beleving toe te voegen aan het product. Tuinplus zaait perspectief…TuinPlus zaait duurzaamheid. Vriendschap, gezondheid. Allemaal om meer in de beleving te gaan zitten in plaats van product specifieke middelen. 

Video afspelen
Video afspelen

Meer video's zien? Klik op de afbeelding!

Geïnteresseerd in ons werk?

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen